Væpnet politiaksjon på Sundløkka

Artikkelen er over 10 år gammel

11 personer ble sjekket da væpnet politiet aksjonerte mot et industrilokale på Sundløkka natt til lørdag.

DEL

I tillegg til væpnet politi, deltok også et politihelikopter i aksjonen som startet like etter klokka 02.30 natt til lørdag. Målet for aksjonen var et industrilokale på Sundløkka - rett under Sandesundsbrua.

Politiet var hele lørdag svært tilbakeholdne med opplysninger rundt denne aksjonen, men søndag formiddag opplyste operasjonsleder Sigrun Mørkeseth ved Østfold politidistrikt at politiaksjonen var et direkte resultat av at politiet hadde fått opplysninger.

Outlaws

- Vi satt på opplysninger som vi måtte sjekke opp, noe vi også gjorde, sier hun til SA.

- Hva gikk disse opplysningene ut på?

- Det jeg kan si er at opplysningene gikk ut på at det foregikk ulovlig virksomhet i lokalene. 11 personer ble sjekket opp, men ingen ble pågrepet, sier Mørkeseth.

Ifølge Fredriksstad Blad skal MC-klubben Outlaws`nye tilholdssted ligge på samme sted som der politiet aksjonerte natt til lørdag.

Operasjonsleder Mørkeseth vil overfor SA ikke si noe om aksjonen var et ledd i kampen mot kriminelle MC-klubber.

Bandidos-jubileum

MC-entusiastene inntok i helgen Fredrikstad. Lørdag ble det arrangert Planke MC i byen, og det ble arrangert Street Legal på Øra. I tillegg feiret Bandidos East Chapter sitt 10-årsjubileum i Plankebyen. Denne Bandidos-festen skal ha samlet Bandidos-medlemmer fra en rekke andre europeiske land.

Ifølge Mørkeseth har alle MC-arrangementene i nabobyen ikke bydd på de store oppgavene for politiet.

- Det har gått veldig pent og pyntelig for seg, og uten så mange oppdrag for politiet, sier hun.

Artikkeltags