Vil bygge leiligheter i sentrum

Artikkelen er over 18 år gammel

Eiendomsselskapet Felt AS planlegger å bygge ei boligblokk med 40 leiligheter i Sarpsborg sentrum. Den kjente pastoren Arne Lund er daglig leder i selskapet.

DEL
Etter hard budkamp har Felt AS kjøpt en ubygd tomt av Sparebankgårdene i Astridsgate.
- Jeg kan bekrefte av vi har fått tilslaget. Kontrakten er undertegnet, opplyser Arne Lund til Sarpsborg Arbeiderblad.
Etter det vi erfarer har eiendommen på 1.650 kvadratmeter blitt solgt for over tre millioner kroner.

Kristne investorer
Det er eiendomsselskapet Felt AS som nå står som eier. Bak dette selskapet skjuler det seg en rekke kristne investorer. Arne Lund er både medeier og daglig leder. Rørlegger Øivind Dahl fra Borge er også medeier.
Det største aksjonæren er imidlertid investeringsselskapet God Invest AS med base i Ålesund.
- Med en solid investor i ryggen føler jeg meg ganske trygg på det prosjektet vi skal i gang med i Sarpsborg sentrum.

40 leiligheter
Borg Consult har fått i oppdrag å jobbe konkret med muligheten for ei bolgblokk med 40 leiligheter i Astridsgate. Blant annet er det nødvendig å få utarbeidet en reguleringsplan så raskt som mulig.
Hvis alt er i rute, regner Arne Lund med byggstart neste høst.
- Det er et stort behov for flere leiligheter i Sarpsborg sentrum. Derfor tror vi ikke det skal bli vanskelig å få solgt leilighetene. Dessuten føler jeg vi har sikret oss en av de beste eiendommene i byen.
Arne Lund legger ikke skjul på at selskapet Felt AS har store ambisjoner. Målsettingen er innen tre år å være blant de tre ledende eiendomsselskapene i distriktet.

Brukt til parkering
Det er Sparebankgårdene AS som fram til nå har eid den store sentrumseiendommen like ved det gamle byrettsbygget. Bakgrunnen for beslutningen om salg er at banken ikke lenger har behov for tomta.
Ansatte i Sparebanken NOR og andre bedrifter som i mange år har benyttet eiendommen som parkeringsplass. Dette har skjedd i tråd med leieavtale med Sparebankgårdene.

Artikkeltags