Alt du trenger å gjøre, er å skrive en 10-linjers-begrunnelse om hvorfor den helt fortjener å få gratisbilletter til konserten Just 4 Fun skal holde i Folkets Hus.

Sjelden anledning

På denne konserten vil fem lokale ildsjeler - som plukkes ut av en jury, bli gjort litt ekstra stas på, lover Trygve Sundbø - ektemannen til Hanne Krogh, en av de fire medlemmene i gruppa. Han er entusiastisk pådriver for den sjeldne konserten.

BILDESERIE: Gjenforeningen i Folkets Hus

For den norske supergruppa Just 4 Fun, hadde ikke vært samlet på 18 år, da de 29.januar i år gjorde comeback for et fullsatt Folkets Hus. Publikum skal ha gitt de fire bunnsolide sangerne, vår egen Jan Groth, og i tillegg Marianne Antonsen, Hanne Krogh og Eirikur Hauksson, stående ovasjoner.

Den kvelden ble det 60-tallsmusikk for alle pengene. Blant låtene som ble framført var "Stupid Cupid", "These Boots are made for walking" og "California Dreaming". Repertoaret vil ganske sikkert bli noe av det samme og populære på gjenforeningskonsert nummer to.

Oppsto i Sarpsborg

For den som ikke husker det; Just 4 Fun oppsto i kjølvannet av sommershowet og braksuksessen "Ren 60", som ble spilt 60 ganger i 1990 på restaurant Olivers i Sarpsborg. Det var etter dette at Hanne Krogh fikk ideen til å fortsette samarbeidet i Just 4 Fun.

Gruppa ga ut to CD-er: Ren 60 (1990) og Those Were the Days" (1991); begge album som solgte godt og fortsatt spilles av fansen.

Allerede mandag går fristen ut for å skrive og levere de pene ordene om nettopp din helt. Har hun eller han gjort en enestående innsats for deg, i nabolaget, på i idrettslaget? Er det en som står fram og synes, eller er det en som jobber i kulissene? Eller har du din helt egen helt, av andre grunner?

- Rundt i samfunnet vårt finnes det ildsjeler som vier livet sitt til å hjelpe andre. Det behøver ikke være store gjerninger de gjør, bare de er varme og gode, sier Trygve Sundbø.

Mail ditt bidrag til konkurranse@sa.no og fortell om din helt!

Og husk: Vær rask!