– Sarpingene er glade i Oktoberfest

FOLKEFEST: Jorunn Frydenlund (f.v.), Ulf Frydenlund og Anne Berget fra Navestad IF, samt Jürgen Edling fra Skjeberg Øllag, inviterer til Oktoberfest på torget.

FOLKEFEST: Jorunn Frydenlund (f.v.), Ulf Frydenlund og Anne Berget fra Navestad IF, samt Jürgen Edling fra Skjeberg Øllag, inviterer til Oktoberfest på torget. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I fjor var det venteliste for å komme inn på oktoberfesten på Sarpsborg torg. Arrangørene regner med at det blir like populært i år.

DEL

– Navestad IF og Skjeberg Øllag inviterer også i år til oktoberfest på torget. Det blir allsang, premiering for beste oktoberfest-antrekk, svineknoke, tyske pølser, potetsalat, oktoberøl og vanlig øl, forteller arrangørene.

Det er plass til 500 i det oppvarmede teltet. Allerede er 300 billetter solgt.

Musikken skal Ronald Schnipfelgüber Tyrolerkapelle stå for. Med syv messingblåsere, skal de spille "ompa ompa" og dansbare swinglåter. Konferansier er som tidligere år Dag Solheim.

– Vi regner med fullt hus. Nytt i år er at vi har med oss et lite mikrobryggeri fra Skjeberg, som skal få prøve seg, forteller Jorunn Frydenlund fra Navestad IF.

Jürgen Edling fra Skjeberg Øllag forteller at mange hadde kledd seg opp i oktoberfest-antrekk i fjor.

– Folk har det bare hyggelig her, og det er ikke noe bråk. Vi oppfordrer til å møte i oktoberfest-antrekk, sier han.

Oktoberfest anses for øvrig som den største folkefesten på verdensbasis.

Artikkeltags