Det er så mange som bare klager. Selv har jeg uføretrygd og er fornøyd med det. Skulle gjerne ha jobbet, men etter 20 år som butikkmedarbeider ble det trygd.

Jo, i reformen står det at man skal ha kr 8.900 kr til livsopphold. Da inklusiv ferie tannlegeutgifter etc. Etter at husleien er betalt så har man kr 6.800 og leve av. Så da må man finne seg en rik mann for overleve da, eller?

Vi er i 2017 og har sett på et tv-program hvorav et av verdens rikeste land har det veldig godt. Man må spare så godt man kan. Det spørs bare hvordan man ser det. Og de som kan jobbe er heldige som kan det. Frelsesarmeen gjør mange fine gjerninger. Og en hobby er jo kjekt og ha.

Men samfunnet har blitt veldig egoistisk. De som har mye penger deler ikke ut penger til en fattig mann. De skal ha flotte biler båter hytter eller campingvogner. Dra til Syden. Kose seg på høyfjellshoteller etc. Slik har Norge og verden blitt. Mens 30 prosent barn og voksne sulter. Mens de sitter i møter både her og der. Hvor mange år skal de ha konferanser?

Er glad jeg bor Norge og at Frelserarmeen fins. Så lykke til med livet alle sammen. Vær kreativ og tenk positivt. Medmenneskelighet.