Stå på REMÆ1000!

Av
DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

LeserbrevGleder meg til å se åssen nye REMÆ blir, skal bli morro med mer lokale produsenter både innen øl og sukkersyltetøy.  Har PKerrÆ forøvrig fundert hvor kønnet til ølproduksjonen kommer i fra? Gjæren? Humla? Eller hvor sukkeret i Lerumsproduktene kommer fra? Hvor bæra til Lerum kommer fra? Har ordføreren gjort det? Det ser ut til at ordføreren er mer opptatt av Borg, enn at en kjederestauranten Egon utraderer omtrent alt som er av lokale restauranter og kafeer i sentrum. Har ordføreren forresten sjekka hvilke kjederestauranter som selger Borgøll?

HÆr har PKerrÆ åkkÆ og måjjÆ sÆ over at norske butikkÆr Ær for like, og når noen gjør noe med det, så er det gÆli også. For min del kan REMÆ gjerne bytte både øll, syltetøy, fettkokte pottitter, brus, pålegg, fiskepudding, sjokolade og Granndåisa ... såvidt jeg har sett i Sarpsborg, så hadde REMÆ (tenk at de bruker øssfålldialekt i navnet æ!!) pålegg produsert av lokale produsenter, men salget gikk ikke så veldig bra, PKerrÆ valgte billig frokostskinke fra Gilde og andre storprodusenter.

Skal man ha skikkelig konkurranse blant kjedene, så må selvsagt tollmurene vekk, men det liker jo heller ikke PKerrÆ å høre, det er like gæli som lakseoppdrett, vindmøller der de bor, gruver og oljebørring  ... og jeg er enig med REMÆ i dette, dette er ille rart : "Det er veldig spesielt at en næringsminister går ut og blander seg i forhandlinger mellom to parter i næringslivet. Hun kan umulig være godt nok orientert. Vi skal fortsatt ha Lerum-saft i alle våre butikker. Det vi gjør nå er å rydde plass til lokale leverandører, og da er det klart noen blir sure." Og drittpakkene yngler fra Ona fyr?

roger larsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags