Mitt kjære Sarpsborg 08

Leserbrevskribenten skryter av Fossefallet.

Leserbrevskribenten skryter av Fossefallet. Foto:

Av
DEL

LeserbrevFor en herlig tid vi lever i, fotballmessig da. Endelig et fotball-lag for byen vår, som vi også var på 60-tallet.

Husker godt hvordan det var å bli med fatter'n på kamp, han var for å si det på godt norsk gæærn der vi sto, alltid i svingen ved jernbanen og hoiet.

Husker spesielt en gang da en fotograf fra SA sto på høyre side for målet til motstanderen og fotograferte, ballen til SFK traff ham flere ganger og da kunne ikke fattern dy seg å skrek «Se å få flyttet den mannen inn i målet!».

Nå har vi lyktes med en fantastisk mulighet til å komme ut i Europa for å spille vår fotball og det er jo bare et eventyr, en drøm vi ikke egentlig kan forstå. Dette har, tror jeg, skjedd grunnet et fantastisk styre og stell, fantastiske trenere og spillere, fantastisk hjelpeapparat og ikke minst et supert publikum og Fossefallet.

Det er derfor jeg vil anmode til styret i Sarpsborg 08 om å vise ydmykhet til nettopp Fossefallet ved å bevilge penger til å få med seg flest mulig av disse til returkampen for så å få mest mulig støtte til tidenes største mulighet og for å pushe laget og spillerne våre til nok en seier.

Det vil være vel investerte penger. Penger Sarpsborg 08 ikke hadde hatt i utgangspunktet. Vi har alt å vinne, men ingenting å tape nå.

Uansett, lykke til, dere er helt rå hele gjengen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags