SA blander kortene

Av

Den omtalte gruppa som SA omtaler fra arrangementet på Tarris er en ny gruppe som jobber for samme mål som vi, og det er flott at fler engasjerer seg, skriver Per Ludvig Spydevold.

DEL

LeserbrevSA roter det skikkelig til i lørdagens førsteside oppslag.

«Aksjon Rett Linje» er noe annet enn det som journalisten beskriver.

Det som i dag er Aksjon Rett Linje startet med en aktivitet av Annar Hasle, Ståle Solberg og undertegnede for 4 år siden med formål å få konseptvalg av IC-trasé opp til ny vurdering. Gruppa ble stadig utvidet, bl.a. med Per Gunnar Øen Jensen, Johannes Thue og Asgeir Nesøen fra Fredrikstad. En rekke andre ble også aktive i gruppa, bl.a. Osmund Ueland.

Les også: Fire sarpinger står bak ny aksjonsgruppe

Aksjon Rett Linje ble formelt stiftet for over 2 år siden og har over 3200 FB medlemmer, blant dem Ståle Solberg som er en av styremedlemmene, likeledes Øyvind Sundt som også var til stede på nevnte arrangement på Tarris. 

Det var nok også fler av oss i ledelsen i Aksjon Rett Linje som gjerne ville ha vært til stede, men som ikke fikk dette til.
I denne tiden har Aksjon Rett Linje jobbet aktivt mot mediene med mange leserinnlegg, mot både lokalpolitikere og rikspolitikere, mot nasjonale og internasjonale aktører osv.

Den omtalte gruppa som SA omtaler fra arrangementet på Tarris er en ny gruppe som jobber for samme mål som vi, og det er flott at fler engasjerer seg. Vi har samme mål. Jo fler som engasjerer seg, jo bedre er det.

Vi ønsker alle gode krefter som kan medvirke til at historiens største feilinvestering i Norsk infrastruktur IKKE blir gjennomført, og at vi i stedet får et jernbanesystem gjennom Østfold som er funksjonelt og framtidsrettet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags