– Horrible uttalelser og svada fra Svein Larsen

Jan Inge Haltbakk i Sarpsborg Frp slår tilbake mot Svein Larsen (Ap) i debatten om bompenger i Sarpsborg. (Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB Scanpix)

Jan Inge Haltbakk i Sarpsborg Frp slår tilbake mot Svein Larsen (Ap) i debatten om bompenger i Sarpsborg. (Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt, NTB Scanpix)

Av

Jan Inge Haltbakk i Sarpsborg Frp slår tilbake mot Svein Larsen (Ap) i debatten om bompenger i Sarpsborg. «Svada-innlegget han kom med er i overkant naivt og enfoldig til å komme fra en voksen mann med mange politiske år på baken», mener Haltbakk.

DEL

BompengedebattenArbeiderpartiets gruppeleder Svein Larsen kommer i SA med noen uttalelser som er mildt sagt horrible. Det er greit nok at han ønsker å beholde maktmonopolet for sitt parti, men dette svada-innlegget han kom med er i overkant naivt og enfoldig til å komme fra en voksen mann med mange politiske år på baken.

Han later som om han faktisk tror at Frp er for bompenger.

Selv om han vet at vi er imot, for det vet han at vi alltid har vært. Han sier det til tross for at han burde skjønne at alle som leser det han skriver vet at han lyver og villeder. Ja, det er faktisk åpenbart at valgkampen er i gang når Svein Larsen kommer med en enorm skivebom av en kritikk mot Frp på bompengepolitikken.

Larsen tøyer strikken langt når han antyder at Frp er redde for å bli avslørte av velgerne. Alle vet jo at Frp alltid har vært den fremste forkjemperen for å få slutt på bompenger, samtidig som Arbeiderpartiet har vært den fremste forkjemperen for å sette opp bomstasjoner overalt. Ap elsker bompenger. De elsker bompenger og andre avgifter. Bilistene er Aps melkeku, og nå ønsker altså Larsen og Ap at bilistene skal betale bompenger for å finansiere sykkelstier, gangveier og kollektivtrafikk. Finnes det noen logikk i at bilistene skal betale for ikke-bilister? Joda, den såkalte Ap-logikken sier faktisk det.

Larsen vet utmerket godt at det er desinformasjon når han fremstår som en politisk grønnskolling ved å komme med babbelet om at Frp har både samferdselsministeren og finansministeren. Han vet at det ikke betyr en tøddel hvilke ministre vi har når vi ikke får gjennomslag for vår politikk, og han vet at FrP ikke kan kjøre et sololøp med statlige midler. Alle de andre partiene elsker jo bompenger, inkludert AP. Ja, spesielt AP faktisk.

Derfor er det ren løgn når Larsen påstår at Frp i regjering har hatt alle muligheter til å finansiere diverse bypakker og bomringer over statsbudsjettet.

Det stemmer riktignok at det aldri før har vært krevd inn flere milliarder i bompenger, men det kan vi jo takke Arbeiderpartiet for. Og nå gjør altså Svein Larsen og co. i Sarpsborg sitt ytterste for å få innført bomring rundt Sarpsborg også.

Jan Inge Haltbakk, 5. kandidat og medlemsansvarlig for Sarpsborg Frp.

Jan Inge Haltbakk, 5. kandidat og medlemsansvarlig for Sarpsborg Frp. Foto:

Dessuten vet Larsen, selvsagt uten å informere om det, at Frps forslag om bompenger ved Sarpsbrua var et forsøk på å stoppe bomringen, men likevel kunne finansiere ny Sarpsbru, som jo er det viktigste for Sarpsborg.

I tillegg lå det i vårt forslag at det skulle være mulighet for å kjøre rundt uten å måtte betale. Det var et forsøk på kompromiss for å kunne stoppe Aps våte drøm om bomring rundt byen vår. Det var faktisk et ærlig forsøk på å hjelpe innbyggerne i kampen mot bomringen.

Sarpsborg Frp er imot bompenger, og det er et ubestridelig faktum, også nasjonalt. Men denne kampen har vi stått temmelig alene om dessverre.

Ekstra komisk blir det når Larsen hevder at hans parti hele tiden har vært åpne for at staten skal ta en større del av regningen, gjerne hele, ja, da blir farsen komplett.

For å gjøre det enkelt: Svein Larsen og Ap kommer til å stemme for bomring rundt Sarpsborg, som de alltid har gjort, og går gjerne sammen med Høyre for å få gjennomført bomringen og samtidig beholde makten.

Sarpsborg Frp kommer til å stemme imot alle forslag om bompenger/bomring, som vi alltid har gjort.

Er du imot bompenger, har du i realiteten kun ett alternativ; Frp!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags