Spennende å følge utviklingen av paradegata vår

Av
DEL

LeserbrevHei, SA -  hvem er jeg? Jo, Robert Bjørnstad. Helt siden 1976 (lenge før det også) har jeg hatt gleden av å bli omtalt i SA i forskjellige tema som blant annet musikk og motivasjon. Det å kunne dele sine erfaringer med andre er en stor glede som SA har formidlet på en utmerket måte.

  • Les også:

    Bildeserie

    Hva synes du vi trenger i gågata?

    – I ei gågate synes jeg det skal være handlebutikker. Litt utstillingsbutikker. Det er selvsagt en forutsetning at vi er flinke til å bruke det og, fastslår Ingjerd Jørgensen.

Som sentrumsbeboer (St. Marie gate som nabo) er det spennende å følge utviklingen av paradegata vår. Hva er beste markedsføring av denne? Jeg håper SA med sin erfaring vil hjelpe til med dette. Forslag: «Spre» reportasjene mer på mangfoldet.

St. Marie gate før besto av fisk, kjøttbutikker, dagligvare og lignende (dette var bybilde før, men tiden forandrer seg). Og ikke minst: Hva med kundegruppene som skal legge grunnlaget for at næringsdrivende skal ha noe igjen på bunnlinjen? Kundegrupper skapes av hva som tilbys disse! Husk valgmulighetene i dag er enorme.

God sommer til Sarpsborg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags