– Å gjenopprette tilliten kan bli en umulig oppgave

Av
DEL

NAV-SKANDALENNorges mest betrodde kvinner og menn kappes nå om å si unnskyld. De høyest utdannede, de best gasjerte, de mest profilerte personer i Nav, i domstolsapparatet/politi, i departementene og våre advokater – ingen av disse gruppene med de beste forutsetninger har klart å stille spørsmålet:

Er denne lovforordningen fra EU av 2012 kvalitetssikret inn mot lovforståelse og behørig redegjort/informert om til domstolsapparatet?

Arroganse ovenfor de som sliter mest og sitter «nederst ved bordet», som Einar Gerhardsen uttrykte det, er helt forferdelig.

Å bli møtt med troverdighet i alle disse instanser er en forutsetning for enkeltmennesket. Videre undersøkelser avdekker nå tragedier for enkeltpersoner som savner sidestykke. Demokratiet bygger på gjensidig tillit, hvordan forvaltningen skal bygge opp denne tilliten igjen, er vanskelig å forstå.

Det er vanskelig å ta denne saken inn over seg, og det er enda vanskeligere å måtte forholde seg til en politisk diskusjon/krangel om hvem som er skyld i dette.

Uansett har denne skandalen så store dimensjoner at det er helt umulig å forholde seg til det.

Å gjenopprette tilliten til forvaltningen er en svært vanskelig oppgave, for ikke å si en umulig oppgave.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags