Angrep er det beste forsvar for stortingsrepresentant Lauvås

Håvard Jensen, gruppeleder i Østfold Frp. (Foto: Jarl M. Andersen)

Håvard Jensen, gruppeleder i Østfold Frp. (Foto: Jarl M. Andersen)

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Svar til Lauvås Jeg ser at stortingsrepresentanten Stein Erik Lauvås (Ap) ikke registrerer faktabasert informasjon fra oss i Frp.

Uansett hvilke «krumspring» Ap-representanten måtte finne på er det en kjensgjerning at pensjonsforliket (ranet) ble drevet frem med daværende statsminister Jens Stoltenberg som pådriver i 2011. Frp stemte imot.

Jeg ser i kommentarfeltene i avisene at folk flest ikke lar seg lure av representantens forsøk på å avlede fakta i denne saken.

Når det gjelder bompenger, er det en merkverdighet at det kan se ut som om representantene fra de partiene som ønsker økte skatter og avgifter, er de som irriterer seg mest over at Frp ikke har flertall på Stortinget for å fjerne eller ikke sette opp flere bommer.

Frps velgere irriterer seg også over disse ekstraskattene, men forstår at med mindretall i Stortinget er det vanskelig å få bort bommene.

Nå skal «bypakkene» og bommer i Nedre Glomma-regionen opp til ny politisk behandling i Sarpsborg, Fredrikstad og i fylket. Da kan jo det partiet (Ap) som har stor makt i disse byene, stemme imot bomringene rundt Sarpsborg og Fredrikstad. Så langt jeg kan huske, så har disse ordførerne innstillingsrett i saker. De kan derfor vise sin flertallsmakt ved å foreslå og at Ap også vil stemme imot denne kommende ekstraskatten rundt byene.

Det å sette opp denne bomringen bestemmes lokalt, og det er ikke noe krav fra regjeringen om at det må gjøres for at byene (regionen) skal få midler til satsingen på vei.

Jeg går ut fra at Lauvås, som er leder av Østfold Ap og som fremstår som en sterk motstander av flere bommer, vil ta initiativ til at Ap lokalt vil si nei til bomringen rundt Sarpsborg og Fredrikstad.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags