Et aldersvennlig samfunn

Av
DEL

MeningerPensjonistforbundet, med leder Jan Davidsen, vil ha et aldersvennlig samfunn. Ja, selvsagt skal mennesker i alle aldre ha muligheter og trygghet i vårt samfunn. Spesielt må barn og unge stimuleres, vernes og oppleve fellesskap.

Aktuelle oppslag i mediene nylig viser tydelig at det er oppgaver å løse med hensyn til mobbing og mangelfull omsorg. De unge må gis håp om en positiv og gledesrik oppvekst og framtid.

Leder i Pensjonistforbundet er i høy grad opptatt av at pensjonister og eldre skal kunne ta del i kulturelle aktiviteter og ha innflytelse på sin livssituasjon og generelt på utviklingen i vårt samfunn.

I vårt velferdssamfunn lever mange pensjonister ganske gode liv, men vår reallønn blir nå litt redusert hvert år. Jan Davidsen er opptatt av at vår organisasjon får forhandlingsrett. Det gjelder økonomisk utvikling, men også forhandling om for eksempel opplæring i digitale verktøy, styrket tannbehandling, gode botilbud og en eldreomsorg preget av kvalitet, tilgjengelighet og god bemanning.

Pensjonistforbundet har godt samarbeid med flere partier og kanskje særlig viktig med LO, som har stor forståelse for vårt hovedkrav om forhandlingsrett ved lønns- og tariffoppgjør.

Leder i Pensjonistforbundet, Jan Davidsen, kommer til Sarpsborg i slutten av august på et samarbeidsmøte med LO. Benytt muligheten for å møte den fremste talsmann for pensjonistenes interesser.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags