– Sentralisering av postkasser kan bli papiravisas død

Av
DEL

Post og aviserI likhet med mange fikk vi i Marikosveien i høst brev fra Posten med et lett kamuflert pålegg om å sentralisere postkassene våre på et sted i naboområdet. Lydige samfunnsborgere som vi er, fulgte vi pålegget og fint stativ med åtte like nyinnkjøpte postkasser ble montert.

Snakket sammen om at det fikk jo være greit med posten, så lenge vi fikk beholde avisa i den gamle kassa ved huset. Flere av oss hadde investert i den romslige typen som tålte noen dagers fravær uten at avisene tøt ut av kassa.

Nå gjør vi derimot noen overraskende erfaringer. Avisbudene prøver å tyne SA og Aftenposten oppi den nye postkassa i stativet som absolutt ikke er dimensjonert for aviser, kun for post fra postverket, slik det ble opplyst i brevet fra Posten.

Gjentatte henvendelser til avisa gir oss ikke noe håp om å beholde levering i aviskassene ved huset.

Det nye fellesstativ med relativt små postkasser er etablert på helt feil grunnlag. Vi fikk vite at det handlet om post, og ikke om aviser.

Hvis dette tvinges gjennom som ordning, uten at den er forvarslet, er gleden ved å hente papiravisa ved døra i slåbrok og tøfler borte.

Løsningen er selvfølgelig å si den opp og klare seg med nettavisen. Enda en sterk medvirkning til papiravisas død. Trist utvikling.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags