– Hva skjer med Sarpsborg 08?

Mario Pavelic i Sarpsborg 08 under kampen mellom Kristiansund og Sarpsborg 08 på Kristiansund stadion søndag.  (Foto: Terje Pedersen/NTB Scanpix)

Mario Pavelic i Sarpsborg 08 under kampen mellom Kristiansund og Sarpsborg 08 på Kristiansund stadion søndag. (Foto: Terje Pedersen/NTB Scanpix)

Av
DEL

FotballnedturenDet er flere som lurer på hvorfor ingenting skjer med styre og stell med klubben vår.

Kampen mot Kristiansund avslørte at 08-spillerne gikk i dusjen etter kampen, ikke fordi de var svette, men fordi de var kalde etter kampen. Det var få, om ingen, som var svette på ryggen etter den flaue kampen. Viktige poeng sto på spill, men hele laget var handlingslammet.

Til og med på benken var de handlingslammet. Etter den bedrøvelige førsteomgangen, var det ingen bytter. Er trenerteamet også helt borte? Jeg tenker på de sarpingene som tok turen opp til Kristiansund på egen hånd, og fikk presentert denne flaue forestillingen. Hadde veien vært lang opp, så ble den utrolig lang hjem.

Det virker som om laget trenger psykolog og hjelp til å behandle frykt for å angripe sin motstander. 90 minutter uten en eneste mulighet for å lage mål, er helt utrolig av profesjonelle fotballspillere. Nå må 08-apparatet gå i seg selv, og se seg selv i speilet! Det er veldig kort vei til Fiasko. Selvsagt skal vi supportere stille opp til den siste hjemmekampen. Medgang og motgang, vi er med. De godt betalte herrene i Sarpsborg 08 (ifølge ligningen) må gjøre jobben de er satt til.

Salg og bytting av spillere i år har vært en blemme av dimensjoner og det ser vi jo resultatet av på tabellen. Den sier sitt og lyver ikke. Vi håper jo alle at Sarpsborg 08 også i sesongen 2020 er i eliteserien og ikke i Obos-ligaen.

Siste hjemmekamp kom det 6000 personer for å støtte laget og en håper at like mange kommer på kampen mot Haugesund. Om de lager flere mål enn Haugesund i den kampen, og de andre lagene nederst på tabellen taper, så klarer Sarpsborg 08 dette.

Lykke til!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags