Fragmentert partiflora i Sarpsborg

Av

«Situasjonen i Sarpsborg kommune synes jeg nå til forveksling ser ut til å likne en unntakstilstand. En så fragmentert partiflora har vel denne kommunen aldri sett maken til», skriver Senterparti-politiker Arild Smaaberg.

DEL

Valg 2019Ja, nå står kommunens innbyggere/velgere foran nok et valg. Situasjonen i Sarpsborg kommune synes jeg nå til forveksling ser ut til å likne en unntakstilstand. En så fragmentert partiflora har vel denne kommunen aldri sett maken til. Det er nesten så en kunne tro at mottoet er hver mann/kvinne sitt eget parti. Det eneste de vel kan være enige om er å være uenige.

Hvis det verste scenarioet inntreffer her kan det ende med at kommunen blir umulig og styre. Det er i alle fall ingen innbyggere tjent med. Jeg synes det har vært skuffende lite snakk om og fokus på våre to viktigste områder skole/oppvekst og helse/omsorg.

Noen synspunkter ser også ut til og gå i en retning som setter både samfunnsplan og sentrumsplan ut av funksjon. Hvis det er målet så begynner vel arbeidet med disse planene (som vi for øvrig nettopp har sluttført) på nytt igjen med blanke ark da?

Det kunne vært sagt veldig mye om mange ting her, men jeg har tillit til at kommunens innbyggere har merket seg denne merkelige tilstand vi befinner oss i og stemmer i forhold til det.

Jeg er helt sikker på at ryddighet og forutsigbarhet er helt avgjørende for en god samfunnsutvikling. Da synes jeg valget nå ikke er så vanskelig.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags