Bølleoppførsel på sjøen

Av
DEL

LeserbrevPå søndag var tre småjenter ute på sjøen i en 12 fot Summer Fun. De kjørte litt rundt omkring utenfor Værbau på Ullerøylandet og hadde det skikkelig moro i det fine været.

Men så kommer det en skjærgårdsjeep hvor det er en voksen person pluss noen barn ombord. Jentene kjenner ingen av personene i denne skjærgårdsjeepen, og når denne båten kommer helt opp på siden av båten til jentene hilser de pent og sier "hei", men lurer veldig på hva det er som skjer.

Og det som nå skjer er helt uforståelig og meget merkelig. Skjærgårdsjeepen starter opp med å kjøre i ring rundt båten til småjentene, noe som så klart resulterer i store bølger. Jentene blir redde og skjønner absolutt ikke noe av hva som skjer.

Heldigvis, så gjorde jentene det eneste rette. De stoppet båten og ble bare sittende å se på denne skjærgårdsjeepen som freste rundt deres egen båt, og de visste jo ikke hva som kom til å skje videre. Men heldigvis, etter en stund avsluttet skjærgårdsjeepen denne rundkjøringen og dro i full fart videre.

Da jeg hørte om denne historien ble jeg forbannet og opprørt. Hva var hensikten med en slik utrolig merkelig oppførsel ? Skulle den voksne personen "tøffe seg" for de andre barna ombord i skjærgårdsjeepen, eller var hensikten å skremme jentene som hadde det veldig fint i sin Summer Fun?

Det som uansett ble resultatet av denne bølleoppførselen var at jentene ble redde, og de dro omgående til land.
En hyggelig tur på sjøen for tre jenter fikk en brå slutt.

Men heldigvis, det ser ikke ut til at jentene fikk den store skrekken som kunne resultert at de ikke lenger ville på sjøen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags