Frp, Håvard Jensen og demokratiet

Stein Erik Lauvås (Ap) svarer her på innlegget til Håvard Jensen (Frp). «Det er vel ikke noe parti som har trikset og tryllet og flyttet fokus slik som Frp har gjort det siden de inntok regjeringskontorene», skriver Lauvås. (Foto: Jarl M. Andersen)

Stein Erik Lauvås (Ap) svarer her på innlegget til Håvard Jensen (Frp). «Det er vel ikke noe parti som har trikset og tryllet og flyttet fokus slik som Frp har gjort det siden de inntok regjeringskontorene», skriver Lauvås. (Foto: Jarl M. Andersen)

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Svar til Håvard Jensen og Frp Jeg ser at Frp og Håvard Jensen forsøker å framstille undertegnede som tryllekunstner og magiker som utfører det han omtaler som triksing. Når Frp omtaler triksing og tryllekunst skal vi følge nøye med, det er nemlig selve ekspertisen som uttaler seg.

Det er vel ikke noe parti som har trikset og tryllet og flyttet fokus slik som Frp har gjort det siden de inntok regjeringskontorene. Valgløfter om det ene og det andre forsøkes tryllet bort ved snedige og kreative omformuleringer om hva Frp egentlig har lovet, og som de nå ikke klarer å levere på. Da kjører Frp fram sine magiske formuleringer om at det er selvfølgelig alle andre som har skylden for at ikke Frp leverer på sine mange valgløfter.

Faktum er jo at Frp i regjering og storting nå stemmer for flere bomringer, det er sågar aldri krevet inn mer bompenger enn under den tiden Frp har sittet i regjering, men det vil ikke Frp vedstå seg.

Bensinprisene stanger nå rundt 17 kroner literen, med Frp ved roret, men det er også alle andres skyld, ifølge Frp.

Pensjonistene får fortsatt underregulert sine pensjoner med Frp i regjering. Det vil heller ikke Frp vedstå seg. Nå omtaler de heller at de var imot i 2011, da de var i opposisjon. Med regjeringsmakt i snart 5 år har Frp ikke prioritert å levere sine valgløfter til pensjonistene, for i Stortinget stemmer Frp for å underregulere og fortsetter glatt med det de selv omtaler som et ran av pensjonister.

Så kan vi jo ta en sveip innom de sakene Frp ikke ønsker å snakke om; skattekutt i 20-milliardersklassen hvor de rikeste i Norge stakk av med merparten, svekkelse i arbeidsmiljøloven, økte avgifter på drivstoff, kutt i bostøtte, kutt i en rekke tjenester som fysioterapi og andre tiltak for uføre og syke.

Frp har i regjering blitt et avgiftsparti som ikke klarer å levere på sine løfter gitt gjennom mange år. Det er i og for seg ingen overraskelse. Det som er mer overraskende er all den tiden Frp bruker på å gi alle andre skylden for alt som Frp ikke leverer på.

Men det er slik Frp har blitt som parti med regjeringsmakt; de svelger unna den ene kamelen etter den andre, og skyller ned med å gi alle andre skylden for noe som er Frp sitt eget valg og ansvar.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags