Jensen, Frp og angrep som forsvar

Stein Erik Lauvås, stortingsrepresentant og leder i Østfold Arbeiderparti. (Foto: Jarl M. Andersen)

Stein Erik Lauvås, stortingsrepresentant og leder i Østfold Arbeiderparti. (Foto: Jarl M. Andersen)

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Svar til Frp Det er bare å registrere at Håvard Jensen og Frp er kraftig på defensiven og taper sine saker i egen regjering. Istedenfor å kjøre gjennom sine saker i regjering og storting vender Jensen og Frp stadig tilbake til sutrestadiet over at det er andres skyld og andres vedtak som gjør at ikke Frp kjører fram sine valgløfter når de nå har makten.

Pensjonistene fortsetter å bli underregulert med Frps stemmer i storting og regjering. Frp stemmer for og foreslår bompengefinansiering i både regjering og storting. Og Frp og Jensen fortsetter sutringen over alle andre for ikke å høre på Frp sine egne (såkalte) faktaopplysninger om hvorfor Frp fortsetter pensjonsranet og øker bompengeinnkrevingen i Norge.

Vi kunne jo forventet at Frp ville stått på sine kjernesaker og tatt egne valgløfter på alvor, det gjør de ikke. Det er viktigere for Frp å sitte regjering, mens taktikken er å skylde på alle andre. Frp er blitt et avgiftsparti for folk flest og et skattekuttparti for Norges rikeste. Det liker ikke Jensen og Frp å høre, men slik er det blitt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags