Takk for fremragende hjelp og behandling på sykehuset på Kalnes

Av

Det skrives hele tiden mye negativt om Kalnes Sykehus, og derfor ville jeg dele min positive historie med leserne, skriver Tom Stefan Losiewicz i dette innlegget.

DEL

LeserbrevJeg fikk problemer med mage / tarm i løpet av 2016 og når dette eskalerte fortløpende i 2017, resulterte dette i et smertehelvete som ingen ende tok.

Utallige besøk hos fastlege og legevakt førte ikke fram til noen ting. 2018 ble det året som jeg endelig fikk hjelp omsider.

Hjelpen fikk jeg fra fremragende leger på Sykehsuet Østfold Kalnes. De reddet, med andre ord, livet mitt og jeg er dem evig takknemlig.

Jeg vil fremheve spesielt min fastlege Jørn Dahlstrøm, legen som forstod problemet og fikk meg innlagt, Dr. Tore Tennøe (Urolog) og til slutt, men ikke minst den fremragende operasjonslegen Dr Eivind A. Warberg som virkelig gjorde inntrykk på meg, og jeg glemmer aldri hans engasjement og hans siste ord ved hver legevisitt: "Da har vi en plan"! En flott fyr, helt klart. Jeg ble litt glad i ham som et medmenneske som brydde seg. Jeg var veldig syk i denne perioden og fikk den aller beste pleie av personalet på sykehuset.

Jeg har bare  positive og fine tilbakemeldinger å komme med når det gjelder behandlingen av meg på gastrokirgurgisk sengepost på Kalnes Sykehus.

Det skrives hele tiden mye negativt om Kalnes Sykehus, og derfor ville jeg dele min positive historie med leserne.

Jeg har et tilnærmet normalt liv i dag takket være Kalnes Sykehus,

Det har vært en lang og smertefull reise som jeg ikke unner min verste fiende å gjennomgå ever!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags