«Politikere som Steinar Haakenstad er mangelvare i dag. Han våger å ha sine egne meninger»

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Håkon Olaussen gir sin fulle støtte til Ap-politiker Steinar Haakenstad, som bryter med eget partis linje i jernbanesaken.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Slike politikere som Steinar Haakenstad er mangelvare i dag. Han våger å ha sine egne meninger. Han går i mot hele Arbeiderpartiet i Sarpsborg når det gjelder utbyggingen av dobbeltsporet jernbane gjennom hele Sarpsborg.

Steinar Haakenstad lar seg ikke diktere av partipisken. De aller fleste av byens befolkning vil ikke ha en dobbeltsporet jernbane tvers gjennom sentrale strøk i Sarpsborg.

På Tunejordet må man antagelig bygge jernbanesporene lengre fra hverandre på grunn av dårlige grunnforhold. Man må i tillegg passere to jernbaneoverganger (bruer eller underganger som i tillegg vil ta mye plass).

Mange huseiere er helt fortvilet på grunn av arrogansen til politikerne. Man får si som Astri Lindgren sa en gang, og hun var en meget klok og framsynt kvinne. «När menniskor med makt slutar att lysna på folket, då er det dags at byta ut dom».

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken