Nei til radikal kjønnsideologi

REGNBUE: Regnbueflagget på Rådhusplassen i Oslo under Oslo Pride 2017.

REGNBUE: Regnbueflagget på Rådhusplassen i Oslo under Oslo Pride 2017. Foto:

Av

«Det blir advart mot at undervisningen til foreningen FRI bidrar til økt forvirring hos barn og unge,» skriver Inger Marit Sverresen, leder av Partiet De Kristne, Sarpsborg.

DEL

KJØNNSIDENTITETOnsdag 11. desember skal 20 representantforslag fra AP og MDG behandles på Stortinget om «styrking av LHBTI-politikken» og om «en aktiv regnbuepolitikk for å styrke kjønns- og seksualitetsmangfold», som er tatt rett ut av FRIs politiske propaganda.

Tirsdag ble det overrakt et opprop med 17.500 underskrifter mot disse forslagene.

De som stod bak dette oppropet representerte en rekke ulike grupperinger, fagfolk, foreldre, representanter fra diverse politiske ståsteder, folk med ulike seksuelle orienteringer og med forskjellige livssyn. Felles for alle er at de er kritiske til den ideologien og den informasjonen som foreningen FRI gjennom sine kurs «Rosa kompetanse» og «Restart» formidler.

I oppropet står det at de er svært kritisk til at kjønn blir definert som en «sosial konstruksjon» uavhengig av biologi. Det vil si hvor kjønn blir bestemt av hvilket kjønn man føler at man er.

Det blir advart mot at undervisningen til FRI bidrar til økt forvirring hos barn og unge, og særlig at en slik undervisning kan forsterke en utvikling der stadig flere barn og unge ønsker kjønnsskifte.

Flere fagfolk har den senere tiden advart mot den utviklingen som skjer i samfunnet, og hvordan det øker problemene blant barn og unge.

Alle har krav på respekt ifølge norsk lov, men når staten setter i gang et omfattende arbeid for å bryte ned tradisjonelle og kulturelle normer, samt eliminere biologiens betydning, i et prosjekt rettet mot hele befolkningen, for at hensynet til en liten gruppe mennesker skal ivaretas, skaper dette alvorlig bekymring, og det advares mot konsekvensene.

Som en av de som er sterkt bekymret dersom disse lovforslagene vedtas, håper jeg våre stortingspolitikere lytter til hva dette oppropet peker på, og stemmer NEI til radikal kjønnsideologi.

Inger Marit Sverresen, leder i Partiet De Kristne i Sarpsborg.

Inger Marit Sverresen, leder i Partiet De Kristne i Sarpsborg. Foto:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags