Ordfører og SFO-fotball

DYRT: Leserbrevskribenten mener det er urimelig at han må betale dobbelt for SFO-plass i august for at sønnen skal kunne delta på FEST (Fotball Etter Skole Tid). Her fra SAs besøk ved ordningen, der styreleder SFKs Pål Marthinsen, daglig leder Kent Jonas Trinborg og ordfører Sindre Martinsen-Evje følger med på treningen.

DYRT: Leserbrevskribenten mener det er urimelig at han må betale dobbelt for SFO-plass i august for at sønnen skal kunne delta på FEST (Fotball Etter Skole Tid). Her fra SAs besøk ved ordningen, der styreleder SFKs Pål Marthinsen, daglig leder Kent Jonas Trinborg og ordfører Sindre Martinsen-Evje følger med på treningen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

LeserbrevKjære ordfører,

Ser med stor glede at du i SA 25.mai uttrykker at det er kjempeflott å se at SFK gir tilbud til barn gjennom FEST (Fotball Etter Skole Tid). Det som er synd er at Sarpsborg kommune driver en politikk som motarbeider dette. 

Vår sønn er gammel nok til å begynne fra neste skoleår, 3.klasse. Han bruker all tid på SFO i ballbingen og var svært begeistret da han kom hjem med info om FEST. «Klart du kan begynne der» sier vi til ham. Vi melder ham på fra neste skoleår (1. august 2016) og sender oppsigelse av vanlig SFO-plass (i skoleåret kan SFO-plass enrdes før den 15. i måneden med virkning fra 1. måneden etter, altså 14 dager).

Men kjære ordfører, det fikk vi avslag på, virkning gjelder fra den 1. september. 1 måned inn i neste skoleår! Altså om 4 og 1/2 måned!! Siden vi ikke sa opp plassen før 1.april, altså før vi fikk info om FEST-tilbudet du roser, må vi betale dobbelt i august dersom sønnen vår skal få begynt på FEST.

Synes det er urimelig at SFO bindes inn i nytt skoleår, spesielt også når SFO er stengt i juli, samt at vi nå må melde barnet på de dager det skal benytte på SFO i august pga redusert bemanning. 

Sarpsborg kommune for barnefamilier stemmer vel bare sånn passe?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags