Hvor deilig hadde det ikke vært med sommer nesten hele året?

Høsten 2015 bestemte jeg meg for å flytte til besteforeldrene mine på Costa del sol og starte på den norske skolen i Malaga. Den egentlige tanken var at jeg skulle bli på skolen i cirka 2 måneder, men ettersom jeg trivdes så godt og ble så bra tatt imot ble det til at jeg skulle drøye frem til julen med å flytte tilbake til kalde Norge. Så fort jeg landet i Norge i desember og kjente den iskalde luften og vinden ble valget veldig enkelt. Jeg ville fortsette på skolen i Malaga.

Jeg angrer ikke i det hele tatt på valget jeg tok om å flytte hit

 

Jeg angrer ikke i det hele tatt på valget jeg tok om å flytte ned hit. Jeg har fått oppleve så utrolig mye og fått venner som kommer fra forskjellige  steder i hele Norge. En av de tingene jeg setter mest pris på her er felleskapet. Alle er inkludert og alle kan være venner. En viktig ting ved skolen er også at det er små klasser og man får lettere hjelp og læreren har mer tid til hver enkelt elev. Dette har vært en viktig faktor til at jeg har forbedret karakterene mine i flere fag.

Skolen tilbyr sunn og god lunsj hver dag, der det varierer mellom varm og kald mat. Dette tilbudet gjelder mot betaling, men er absolutt verdt det om du er lei av å smøre egen matpakke. I tillegg arrangerer skolen spennende turer der man drar på stranda, står på ski eller overnatter i fjellet

Jeg kan nesten garantere at du ikke vil angre på å flytte til Spania, samme om det bare er for noen måneder eller år. Du vil få masse læring samtidig som du har det gøy og skaper minner for livet.