Stem Arbeiderpartiet for et bedre klima

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Leserbrev“Roser Arbeiderpartiets klimabudsjett” - dette var overskriften i NRK da miljøbevegelsen så Arbeiderpartiets klimaforslag som kuttet dobbelt så mye i utslippene enn det FrP- og Høyre-regjeringen, med støtte fra KrF og Venstre, la opp til.

En Arbeiderparti-ledet regjering er det eneste som kan få ned utslippene av klimagasser. Vi skal ha en storstilt satsning på grønne arbeidsplasser gjennom å øke klimateknologifondet, sikre næringslivet midler og kompetanse til å omstille seg til grønnere og mer fornybare næringer og sikre kontrakter til norske rederier og verft innen klimavennlige skip og ferger.

Under dagens FrP- og Høyre-regjering har klimagassutslippene gått oppover hvert eneste år, mens fremtredende FrPere, i likhet med Donald Trump, fortsatt ikke tror på menneskeskapte klimaendringer. FrP- og Høyre-regjeringen med støtte fra KrF og Venstre har brukt fire år på å nedprioritere klimaet og ikke tatt i bruk de mulighetene vi har i Norge.

Å bekjempe klimaendringene handler om å se muligheter og løsninger der FrP og Høyre ser utfordringer. Høstens klimavalg står mellom de som ikke tror på klimaendringer og Arbeiderpartiet som vil ta Norge i en ny og grønnere retning. Vi fortjener en bedre fremtid sammen - stem Arbeiderpartiet!

Sofie Thelin

Klima- og miljøansvarlig i AUF i Østfold

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags