Østfold Ap er ikke troverdige

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevAp ønsker å fjerne bommene, men Ap vil ikke støtte Frp sine forslag i Stortinget. Ap har glemt at de ikke ville fjerne passasjertaket på Rygge, og Østfold Ap støtter Aps budsjett på 1,6 milliarder i passasjeravgift.

Ap mener i Fredriksstad Blad at Frp har sviktet, men er det ikke sånn at FrP har bidratt til en rekke forbedringer Ap er for, men som Ap stemmer i mot?

Østfold Ap burde svare på disse spørsmålene undertegnede har stilt til Ap i Fredrikstad, men som de ikke besvarer.

Vil Ap støtte Frp i å finansiere veiene med 100 prosent statlige midler?
 Var det Ap som innførte den forrige seteavgiften på over 250 kr per flysete?
 Har Ap budsjettert med flypassasjeravgiften på 80 kr?
 Ville LO og Ap boikotte Ryanair?
 Bestemte Ap passasjertak på Rygge?
 Har Ap doblet eiendomsskatten i Fredrikstad kommune siden 2011?
 Skal Ap øke skatt til folk flest med 15 milliarder?
 Vil Ap øke drivstoffavgiftene med 5 kroner per liter sammen med Rødt?
 Vil Ap reversere reduserte bilavgifter?
 Vil Ap innføre ny avkorting av pensjonen til gifte og samboende pensjonister? Og er det riktig at 1,6 milliarder av de 15 milliarder i skatteøkning vil ramme vanlige pensjonister?

FrP vil fortsette å redusere skatter og avgifter. Frp vil fortsatt jobbe for mer vei og bane med høyest mulig statlig finansiering, helst 100 prosent.

Arbeidsledigheten i Norge går ned, skattebyrden er redusert og skatteinntektene i Norge går opp. Bare i år vil det komme fire milliarder mer inn i skatt enn tidligere beregnet, det betyr rundt 60 millioner mer til Fredrikstad kommune. Realveksten til kommunene er vesentlig bedre med sittende regjering enn de åtte årene med Ap-regjering fra 2005-2013.

Jeg forstår at Ap prøver å sette Frp i et dårlig lys, men de bommer både på omtalen av bom og i sin kunnskap om demokratiske prosesser.

De fleste forstår vel egentlig ikke hva Ap vil. Når det meste av kjernesakene til Ap er ivaretatt av sittende regjering har de bare skattekuttpratet igjen. Men det er bare det at de fleste har fått det bedre under H/Frp-regjeringen som igjen medfører at Aps sutring ikke biter på folk. Når Ap har snakket om dugnad og fellesskap har folk flest forstått at det egentlig betyr mer til makta (Ap) og mindre til folk.

Bjørnar Laabak

Stortingskandidat nr. 3 Østfold FrP

Fredrikstad

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags