Ryanair flyr videre fra Rygge

FLERE RUTER: Tross tidligere signaler om å legges ned alle Rygge-rutene,  er Ryanair i gang med å legge ut billetter for reiser etter 1. november.

FLERE RUTER: Tross tidligere signaler om å legges ned alle Rygge-rutene, er Ryanair i gang med å legge ut billetter for reiser etter 1. november. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mye tyder på at flyselskapet Ryanair likevel kommer til å fly fra Moss lufthavn Rygge neste vinter.

DEL

Bestill SA+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold!

Det irske flyselskapet har nemlig lagt flere av sine ruter i salg etter 1. november. Blant annet til Kanariøyene.

– Det er mulig å bestille reiser til Las Palmas og Tenerife, opplyser markedssjef Silje Thoresen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Kanariøyene

I disse dager avsluttes vinterprogrammet hvor Ryanair har hatt to populære destinasjoner på Kanariøyene.

At Las Palmas og Tenerife står på flyselskapets liste over ruter vinteren 2016/2017, gir håp om at Moss lufthavn Rygge likevel ikke blir lagt ned 1. november.

Etter søk i Ryanairs bookingssystem er det også anledning til å bestille reiser til Krakow og Bergamo og med fly fra disse destinasjonene.

Egne basefly

Avtalen om egne basefly på Moss lufthavn Rygge har en betinget oppsigelse. Det gjenstår å se om flyselskapet gjør alvorlig av å flytte sine fly til andre steder ute i Europa når sommersesongen 2016 er over.

Utsettelsen av flypassasjeravgiften blir sett på en fornuftig avgjørelse, – ikke minst med tanke på at det er kommet inn over 120 høringsinnspill   mot innføring av avgiften.

- Så vårt håp er at regjeringen klarer å finne en alternativ inndekning til avgiften i revidert nasjonalbudsjett, sier markedssjef Silje Thoresen.

Artikkeltags