Politiet ber om tips etter overfallsvoldtekt i Moss

VOLDTEKT: Krimteknikere var på plass på Melløs søndag etter at en kvinne anmeldte en overfallsvoldtekt.

VOLDTEKT: Krimteknikere var på plass på Melløs søndag etter at en kvinne anmeldte en overfallsvoldtekt. Foto:

Øst politidistrikt etterforsker en overfallsvoldtekt i Moss, og ber nå om hjelp fra publikum. 

DEL

(Moss Avis) Det skriver politiet i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Hendelsen skjedde i Nordahl Griegs gate ved Melløs stadion rett før midnatt lørdag 25. januar. Der skal en kvinne i 30-årene ha blitt overfalt av en ukjent gjerningsperson og blitt utsatt for seksuelle overgrep.

– Vi etterforsker en alvorlig hendelse som har skjedd i dette området. Vi er ikke kjent med andre lignende hendelser og foreløpig er det ikke noen grunn til å ta andre forholdsregler enn de man vanligvis tar, sier politiadvokat Karin Danevad til Moss Avis.

Politiet fikk melding om hendelsen søndag morgen, og det ble igangsatt straksetterforsking. Blant annet har politiet foretatt rundspørringer i nabolaget, avhør av fornærmede og gjennomført kriminaltekniske undersøkelser på og ved åstedet.

Gjerningspersonen er beskrevet som en voksen mann av utenlandsk opprinnelse. Han var mørk i huden, men ikke helt mørk. På overkroppen hadde han klær med sølvdetaljer, reflekser eller lignende, opplyser politiet.

– Vi etterforsker nå etter de tipsene vi har fått. Vi har ingen konkret mistenkt, men har tips vi jobber med, sier Danevad.

Politiet ønsker kontakt med alle som kan bidra med opplysninger i saken. Har du tips i saken, ring politiets døgnbemannede tipsnummer: 64 99 91 30.


Artikkeltags