Bil og båt under samme tak

BIL OG BÅT: Markedssjef i Dahles Auto, Kjell-Ove Rosenvinge (t.v.) og salgssjef Petter Nicolaisen hos Båt-Holm (t.h.) syns det er stas at de for andre året på rad kan arrangere en bil- og båtmesse i lokalene til Dahles Auto på Tunejordet.

BIL OG BÅT: Markedssjef i Dahles Auto, Kjell-Ove Rosenvinge (t.v.) og salgssjef Petter Nicolaisen hos Båt-Holm (t.h.) syns det er stas at de for andre året på rad kan arrangere en bil- og båtmesse i lokalene til Dahles Auto på Tunejordet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Dahles Auto og Halden-baserte Båt-Holm arrangerer for andre året på rad ei felles bil- og båtmesse. – Vi ønsker å gjenta suksessen fra i fjor!

DEL

Ordene tilhører markedssjef Kjell-Ove Rosenvinge hos Dahles Auto, som videre forteller at de ønsker mer liv i lokalene sine.

Gjentar suksessen

– Det er andre gang vi gjør noe sånt fordi vi ønsker mer aktivitet i lokalene våre. Messen i fjor var dessuten en god suksess med mange besøkende, og vi ønsker å gjenta nettopp det. Båt-Holm ønsker å vise seg fram for kunder i Sarpsborg, sier Rosenvinge til Sarpsborg Arbeiderblad.

– Bil og båt går veldig fint sammen og hele poenget er at de besøkende kan titte på bilene og båtene som står utstilt uten å føle at de må kjøpe noe som helst, tilføyer han.

Messa åpner torsdag og vil vare fram til og med lørdag, og det vil være en enkel servering for de som legger turen til bilforhandleren på Tunejordet.

Bilnyheter

Båt-Holm har tatt turen til Sarpsborg med flere populære båtmodeller som skal stå utstilt med flere av bilene til Dahles Auto. Rosenvinge røper dessuten at for de som er ekstra bilinteresserte vil få muligheten til å bli kjent med to helt nye bilnyheter.

– Kom å se nyhetene Golf GTE og e-Golf med 300 kilometers rekkevidde. Det blir også mulighet for prøvekjøring av bilene, påpeker markedssjefen.

Den svært populære Volkswagen Golf ble allerede i 1985 Norges mest solgte bil for første gang. I 2016 ble den landets mest solgte bil for niende år på rad.

Nå har de nye modellene ankommet Dahles Auto, noe markedssjefen fryder seg over.

Nye e-Golf får som Rosenvinge nevner en rekkevidde på 300 kilometer, noe som er en økning fra 190 fra forrige utgave.

I tillegg til betraktelig bedre rekkevidde har alle de nye Golf-modellene som seg hør og bør fått en facelift, som innebærer et mer raffinert utseende.

Markedssjefen håper lokalene til Dahles Auto fyller seg opp med glade sarpinger med sans for bil og båt de kommende dagene.

– Vi gleder oss til messe og alle er velkomne hit, konstaterer han.

Artikkeltags