Gå til sidens hovedinnhold

Tøffe motorforhold

Artikkelen er over 5 år gammel

De lokale rallycrosskjørerne fikk problemer med å finne riktige dekk på Gardermoen.

– Det har nærmest vært et lotteri å velge riktige dekk under helgens kjøring. Regn og sol om hverandre skapte problemer, forteller Kenneth Hansen etter at han tok femteplassen i A-finalen.

Opp og ned

Resultatene ble nærmest som været ville ha det til for Kenneth.

I de fire omgangene holdt hans tider til en sjette, 15, femte, og 13 tid i omgangene. Totalt ga det ham en åttendeplass. Det medførte igjen at han fikk en plass i B-finalen.

– Jeg må få takke konkurrent Kim Roar Johansen for lån av regnhjul. det gjorde at jeg kjørte fra de andre i B-finalen og sikret meg A-finale, forteller Hansen.

I A-finalen fikk han en bra start og kom godt. Igjen var det vanskelig med feste på hjulene og måtte legge seg litt bak i feltet og kom i mål som nummer fem. Nå er det tre uker til neste løp, som er nærmest på hjemmebane på Momarken.

Ble nummer åtte

Andreas Tveter Nilsen kjørte også denne helgen. Han kjørte inn til en oppløftene åttendeplass i den andre NM runden på Gardermoen.

Etter innledende omganger lå Andreas på niende plass med en sjette tid som beste resultat. Dermed fikk han første spor i C-finale. I denne kjørte Andreas seg opp Til B-finale, men noe var feil med styringen. Rattet låste seg plutselig og dro til venstre. I B-finalen hadde Andreas en god start, men klarte ikke komme seg inn i første sving å ble presset ut. Han kom til mål på en fjerde plass og er selv godt fornøyd med det tross problemene. Han understreker at bil og sjåfør fungerer meget bra på regnføret.

Kommentarer til denne saken