Sjefet på Sarpsborg Scene

Hyllet «The Boss»: Backstreets showet fra første låt, og ga de besøkende en kveld med ukjente, kjente og kjære Bruce Springsteen låter.  Halvor Titlestad har lenge hatt et godt forhold til tributebandet, - Jeg er en Springsteen-fan selv, og har fulgt bandet lenge. De blir bare bedre og bedre, forteller Titlestad, prosjektleder ved Sarpsborg Scene. alle bilder: Vetle Granath Magelssen

Hyllet «The Boss»: Backstreets showet fra første låt, og ga de besøkende en kveld med ukjente, kjente og kjære Bruce Springsteen låter. Halvor Titlestad har lenge hatt et godt forhold til tributebandet, - Jeg er en Springsteen-fan selv, og har fulgt bandet lenge. De blir bare bedre og bedre, forteller Titlestad, prosjektleder ved Sarpsborg Scene. alle bilder: Vetle Granath Magelssen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

2. Juledag hyllet bandet Backstreets «The Boss» foran et feststemt publikum.

DEL

Lørdag kveld var det duket for tidenes rockefest med Backstreets. Bandet hadde med seg en blåserekke, fire korister, fiolin og perkusjon. Det ble en kveld med kjente og kjære låter som «No Surrender», «The River» og «Born To Run».

Begivhenhetrikt år

Det ble en fenomenal Springsteen-hyllest 2. Juledag, for de om lag 300 besøkende på Sarpsborg Scene. Bandet fikk god respons, og det var skrikende jubel fra det feststemte publikummet etter så og si hver låt.

Gitarist Thomas Kjøniksen kan nå se tilbake på et godt år for Backstreets.

- I år har vi opplevd mye. Det er stas at vi avslutter året på Sarpsborg Scene, et sted jeg syns har blitt veldig fint. Scenen er stor, og de som jobber her er fantastiske, sier han.

Tributebandet har i år hatt flere oppturer da året ble innledet med to utsolgte konserter på Glenghuset med Askil Holm som gjesteartist i februar.

- Vi la ut på en turne i april, hvor vi var innom Drammens Teater, Askim kulturhus og John DEE i Oslo, påpeker Kjøniksen.

Blodfan: Thomas Kjøniksen har siden ungdomsårene digget Bruce Springsteen. Her ser vi gitaristen i sitt ess på Sarpsborg Scene.

Blodfan: Thomas Kjøniksen har siden ungdomsårene digget Bruce Springsteen. Her ser vi gitaristen i sitt ess på Sarpsborg Scene.

Neste år vil bli et like bra år for bandet, men gitaristen har en drøm.

- I forbindelse med tusenårsjubileet syns jeg at Bruce Springsteen burde kommet til Sarpsborgfestivalen, det ville vært stort. Jeg vet hvilket band som kunne oppvarmet for ham, humrer Kjøniksen.

Sjelden på konsert

Knut Theodorsen (44) fra Agnalt forteller at han veldig sjeldent drar ut på konsert.

- Det er ikke ofte, men jeg syns Backstreets spiller veldig bra, sier han.

Han var på konsert med tre kompiser.

Også Eirin Tveter (41) fra Stikkaåsen, koste seg veldig.

- Fredrik Bjørnstad er bare en helt råbra vokalist, konstaterer hun.

Backstreets

Består av Fredrik Bjørnstad (vokal), Thomas Kjøniksen (gitar), Pål Øyvind T. Nordengen (trommer), Lars-Martin Torp (bass), Bjørn Gustavsen (vikar piano), Henrik Brusevold (orgel) og Ole Andreas Børsting (sax)

Artikkeltags