Megadeth til Tons of Rock

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Tons of Rock 2016 tegner til å bli tidenes rockefest i Halden. Fredag ble det kjent at trashbandet Megadeth inntar Fredriksten festning.

Legendariske

Fra før av er store navn som Alice Cooper og ikke minst Black Sabbath med Ozzy Osbourne i spissen klare for sommer-Halden.

– Dave Mustaine har siden sin tid i Metallica bygget sitt eget band til å bli et av verdens største thrashband, og de var sist aktuelle herover med gigasuksessen The Big 4 sammen med Metallica, Slayer og Anthrax. I 2016 er de klare med nytt album og et ekslusivt Norgesbesøk på Fredriksten Festning 25.juni, skriver Tons of Rock i en pressemelding.

I tillegg røpes det at svenske Pain og Spellemannvinnerne Nekromantheon fra Kolbotn også tar turen.

Artister står i kø

– Vi tør vel påstå uten særlige forbehold at fra 23. til 25. juni neste år finner man en ansamling med navn man aldri har vært i nærheten av på festivaler i Norge, skrives det i pressemeldingen.

Billettsalget går også over all forventning. Så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid.

– Bookingen til Tons of Rock 2016 har vært et eventyr. Artister står i kø med ønske om å spille på Tons of Rock, og vi har fått alle navnene vi drømte om og flere til.  Det er duket for en festivalhelg Norge aldri har sett maken til, sier bokkingsjef jarle kvåle.

Artikkeltags