Gå til sidens hovedinnhold

– Nå er det arbeidsfolks tur til å få bedre økonomi

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå er det arbeidsfolk sin tur til å få bedre økonomi. Derfor ønsker Arbeiderpartiet billigere barnehage og SFO, bedre pendlerfradrag, doblet fagforeningsfradrag og lavere inntektsskatt.

For politikk handler om hvem og hva man vil prioritere. Vi vil ikke sponse kjøp av de dyreste elbilene, men heller bygge hurtigladestasjoner i alle norske kommuner, sånn at alle kan gå over på elbil i hele Norge.

Heller enn store skattekutt til landets rike og mektige, blir det mer penger til sykehus og kommuner, heltidssatsing og opptrappingsplan for sykepleiere i eldreomsorgen og flere faste stillinger med Arbeiderpartiet.

Vi sier til alle som har vært permitterte: Med Arbeiderpartiet vil de selvfølgelig få betalt ut ferietillegg til sommeren, så de har penger å feriere med.

Med vår politikk ville økonomiske krisetiltak og smitteverntiltak selvfølgelig gått hånd i hånd og krisemidlene kommet tidligere enn januar neste år. Ordningene må treffe de arbeidsplassene som sliter.

Kommentarer til denne saken