Olsen's Pub i gågata er nemlig åstedet for årets sesongoppsummering. 16. november håper kvartetten i SA-podden at så mange som mulig kjøper seg billett for å se og høre hva de mener om Sarpsborg 08s innsats i 2022. Her blir det nemlig en direktesendt podkast med publikum til stede.

- Det blir som vanlig freske fraspark og krystallklare meninger, forteller SAs Petter Kalnes.

Kalnes er programleder i den populære fotball-podden, mens Svend Rene Nygaard, Øistein Veberg og «Bingen» Nilsen er faste paneldeltakere.

Artig innslag

Jørgen Andersen åpnet nylig Olsen's Pub. Den rutinerte restauranteieren er glad for at SA-podden har valgt å bytte ut podkast-studioet i Jenbanegata 11 med pubstoler denne onsdagen.

- SA-podden er et deilig innslag i den lokale fotball-debatten. At publikum på denne måten kan oppleve en innspilling live, synes jeg er helt topp, mener Andersen.

- Dette blir et artig tillskudd til det programmet vi ellers har i puben.

To podder til

Før man kommer så langt som til sesongoppsummeringen 16. november, skal SA-poddens panel gjennomanalysere Sarpsborg 08s to siste seriekamper. Hjemmekampen mot Kristiansund (søndag) og bortemøtet med Rosenborg (13. november) avgjør om sesongen avsluttes med ti Sarpsborg 08-kamper uten tap.

- Det har på alle måter vært en varierende sesong. Men det kommer vi kraftig tilbake til på Olsen's Pub, slår Øistein Veberg fast.

Du kan også høre SA-poden på Spotify: