Ny kinesisk restaurant på Borgenhaugen

NYE LOKALER: Daglig leder og kokk Da Chen viser frem det nye restaurantlokalet på Hafslund.

NYE LOKALER: Daglig leder og kokk Da Chen viser frem det nye restaurantlokalet på Hafslund.

Daglig leder Da Chen satser på et godt restaurantkonsept når han åpner China House i det gamle lokalet Tanken pizza og grill i Hafslunds gate.

DEL

Da Chen og kona Shu Yun He overtok lokalene 1. juni, og har jobbet flittig med oppussing av hele lokalet som tidligere var gatekjøkken. Planlagt åpning av den nye restauranten China House er satt til 23. august.

Chen fortelle at satsingen vil ligge på restaurantkonseptet, og at kundene kan nyte maten i nye, lyse og trivelige lokaler. Men det vil også være mulighet for take away. 

– Kundene får bestemme selv, men nå er det blitt veldig koselig her, så man kan sitte inne. Det vil også bli sitteplasser ute etterhvert, men i år har det regnet så mye at jeg ikke har blitt ferdig med arbeidet der. Det får bli neste år.

Lokalene er blitt lyse og består av 32 sitteplasser inne. På uteområdet er planen å få fem bord og tjue sitteplasser.

Fra Bø til Borgenhaugen

Da Chen og Shu Yun He drev tidligere restaurant i Bø i Telemark, og forteller at erfaringene der gjorde at han ønsket å satse på et mindre restaurantlokale på Borgenhaugen.

NY RESTAURANT: I det gamle lokalet til Tanken pizza og grill blir det kinesisk restaurant.

NY RESTAURANT: I det gamle lokalet til Tanken pizza og grill blir det kinesisk restaurant. Foto:

– I Bø var det alltid veldig mye arbeid om sommeren. Vi ble litt lei store restauranter. Da vi så lokalet på Borgenhaugen tenkte vi at det var akkurat passe stort og passer fint. Vi liker Sarpsborg, forteller han.

Han forteller at han selv har jobbet som kokk i flere år, og Shu Yun He har erfaring som servitør. Han legger ikke skjul på at restauranten kan tilby flere muligheter etterhvert.

– Kanskje det blir catering også, men vi får se. Nå blir det fokus på restaurant og take away, sier han.

Artikkeltags