Richard Paulsen slutter på Quality Hotel Sarpsborg

SLUTTER: Hotelldirektør Richard Paulsen ved Quality Hotel Sarpsborg har sagt opp sin stilling.

SLUTTER: Hotelldirektør Richard Paulsen ved Quality Hotel Sarpsborg har sagt opp sin stilling. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Quality Hotel Sarpsborgs profilerte direktør, Richard Paulsen, har sagt opp sin stilling.

DEL

«Jeg har valgt å si opp min stilling som direktør for Quality Hotel Sarpsborg etter snart ni år i samme selskap. Det har vært en fantastisk reise med nye tøff jobbing i disse årene», skriver Paulsen i en e-post til Sarpsborg Arbeiderblad.

Han roser sine ansatte ved hotellet og trekker blant annet fram at Quality på Grålum det to siste årene er blitt kåret til årets Resort Hotel, nominert til den internasjonale Quality hotel of the year-prisen og satt flere historiske omsetningsrekorder.

«Nordic Choice er nå godt i gang med rekrutteringen etter min etterfølger. Hotellet går samtidig inn i en meget spennende og travel tid, så assisterende direktør Ingvild Jacobsen tar over ansvaret i en overgangsperiode, mens jeg stiller meg tilgjengelig i oppsigelsesperioden», skriver Paulsen.

Paulsen overtok som direktør ved Quality Hotel Sarpsborg i 2014. Han har i løpet av sin karriere i Choice-kjeden arbeidet som salgs- og markedssjef, hotelldirektør og driftsdirektør for alle Quality Resort-hotellene i Norden.

Artikkeltags