Østfoldkonferansen får leve videre

BORREGAARD: Østfoldkonferansen er en spennende møteplass hvor også næringslivet får muligheten til å presentere seg.   Her er kommunikasjonsjef Tone Horvei Bredal og administrerende direktør Per A. Sørlie på scenen  i 2016.

BORREGAARD: Østfoldkonferansen er en spennende møteplass hvor også næringslivet får muligheten til å presentere seg. Her er kommunikasjonsjef Tone Horvei Bredal og administrerende direktør Per A. Sørlie på scenen i 2016. Foto:

NHO og LO er blant aktørene som sørger for å videreføre Østfoldkonferansen. "Neste trekk" er navnet på neste års arrangementet, som har fast tilholdssted i Sarpsborg.

DEL

- Vi har allerede fastsatt datoen for neste års konferanse. Den er satt til torsdag 5. mars på Quality Hotel i Sarpsborg, opplyser prosjektleder Marianne Hermansen i NHO Viken til Sarpsborg Arbeiderblad.

Østfoldkonferansen har i mange år vært i regi av Østfold fylkeskommune. 1. januar blir Østfold en del av Viken og mange har fryktet at denne svært nyttige møteplassen for næringslivet, politikere og for offentlige etater ikke blir videreført. Den har samlet rundt 300 deltakere fra både det offentlige og private.

Tar over stafettpinnen

Nå har SpareBank 1 Østfold Akershus, NHO Viken Oslo LO Viken Oslo og Partnerskap for Næringsutvikling i Østfold tatt over stafettpinnen fra Østfold Fylkeskommune og fører Østfoldkonferansen videre.

- Vi kan ikke gi slipp på dette flotte tiltaket som betyr mye for en av regionene i Viken. Det er bakgrunnen for at vi har satt sammen et nytt konferansestyre, sier Marianne Hermansen.

"Neste trekk" er arbeidstittelen på den neste konferansen. Ifølge prosjektlederen starter arbeidet med å sy sammen et spennende program i disse dager

Her er andre nyheter fra næringslivet:

Nyregistrering

Slalomveien AS, Neptunveien 9, 1734 Hafslundsøy

Daglig leder: Gunnar Strand

Virksomhet: Oppføring og salg av boliger og alt som naturlig hører inn under slik virksomhet.

Endring av daglig leder

Øyvind Moen har overtatt som ny daglig leder i Frigaard Bolig AS, Bredmyra 4, 1739 Hafslundsøy.

Endring av revisor

Revisorgruppen DA revisor for Andersen Process Consulting AS, Hundskinnveien 98, 1711 Sarpsborg.

Center Revisjon AS er revisor for Elektro Bilverksted AS, Ørneveien 15, 1710 Sarpsborg.

'

Artikkeltags