Forvent mer «wow»

VIL TIL FINALEN: Sarpingene i «Flying High».

VIL TIL FINALEN: Sarpingene i «Flying High». Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredagskveld skal turnerne i «Flying High» kjempe om en plass i finalen på Norske Talenter.

DEL

– Det er mye nerver, men vi har god kontroll på det vi gjør. Vi kan det vel nesten baklengs så mye som vi har trent, forteller Malin Granlie dagen før semifinalen.

Det har ikke blitt mye tid til noe annet enn trening for utøverne de siste ukene. Det var også en av forutsetningene for at de meldte seg på Norske Talenter. Alle måtte gi 100 prosent.

– Vi har trent hardt, nesten hver dag så under semifinalen må vi bare fokusere. Det er nå det gjelder, det er livesending og vi får ikke noen nye sjanser, mener Granlie.

– På de siste treningene har vi kjørt veldig bra, så jeg er ikke nervøs enda, forteller My Che også kjent som «gærne My».

Granlie røper at seerne vil se mer avanserte stunt denne gangen.

– Det blir høyere hopp og høyere løft, det blir en sterkere wow-faktor nå.

AVANSERT: Publikum kan forvente seg både høyre kast og løft under semifinalen.

AVANSERT: Publikum kan forvente seg både høyre kast og løft under semifinalen. Foto:

Nesten skadefrie

Veien til semifinalen har vært tøff for utøverne. Det har vært flere stygge skader, blåmerker og bandasjer. Heldigvis har de fleste blitt skadefrie.

– Vi har Silje som ødela kneet i mars, det var korsbåndet. Hun skal være med på de sentrale delene med skinne på beinet. Det viser jo bare hvor mye dette betyr for oss og hvor mye vi vil dette. Utenom det så har vi mye mindre skader i troppen nå enn vi har hatt tidligere, forteller Granlie.

– Det som skjedde med Silje var at hun skadet seg når hun sto på ski, så det var ikke på grunn av turn engang, røper Che.

Trenger sarpe-stemmer

Turnerne har holdt nedtelling på Facebook de siste dagene og håper at alle sarpinger vil stemme dem fram under fredagens sending.

– Det var en periode hvor vi bare fokuserte på trening. Så ble vi enige om at vi måtte minne folk på at vi er her. Nå har vi vært ute å hengt opp plakater slik at folk kan stemme på oss. Det er også viktig å få med at på tv2.no får man tre gratis stemmer, oppfordrer Che.

– Vi trenger alle de stemmene vi kan få! De som får flest stemmer går direkte videre til finale, så må dommerne velge mellom de som kom på andre og tredjeplass. Derfor må vi komme blant topp tre, fastslår Granlie.

Norske Talenter ser du på TV2 fredag fra klokka 19.30.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken