Stokke tilbakekaller babystol

Stokke AS tilbakekaller Stokke Steps Bouncer og Stokke Steps Newborn Set produsert mellom februar 2014 og 21. desember 2018. Årsaken er en feil i låsesystemet.

Stokke AS tilbakekaller Stokke Steps Bouncer og Stokke Steps Newborn Set produsert mellom februar 2014 og 21. desember 2018. Årsaken er en feil i låsesystemet. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Barneutstyrsprodusenten Stokke AS tilbakekaller babystolen Stokke Steps Bouncer og Stokke Steps Newborn Set på grunn av feil i låsesystemet.

DEL

Årsaken skal være fare for at sittedelen kan løsne fra stolen og føre til at barnet kan falle i gulvet, skriver Bergens Tidende.

– Dersom du bruker en Stokke Steps høystol sammen med en Stokke Steps Bouncer eller et Newborn Set, kan det hende at setedelen ikke låser seg til stolen selv om låseindikatoren blir grønn, heter det i en sikkerhetskunngjøring fra barneutstyrsprodusenten.

Kunder som eier produktene, oppfordres til å slutte å bruke dem umiddelbart.

Produktene tilbakekalles som følge av feil i låsesystemet, og det er stoler som er produsert mellom februar 2014 og 21. desember 2018 som trekkes fra markedet.

(©NTB)

Artikkeltags