Tørrkokt kjele førte til full brannutrykning

Brannvesenet rykket søndag ettermiddag ut etter melding om mistenkelig røyklukt fra en leilighet i andre etasje i en bygning i krysset Sverres gate/St. Marie gate.

Brannvesenet rykket søndag ettermiddag ut etter melding om mistenkelig røyklukt fra en leilighet i andre etasje i en bygning i krysset Sverres gate/St. Marie gate. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

En tørrkokt kjele skal være bakgrunnen for at både brannvesenet og politiet rykket ut til en leilighet i Sverres gate i Sarpsborg sentrum søndag ettermiddag.

DEL

Rundt klokka 16.50 søndag ettermiddag meldte Øst 110-sentral på Twitter at Sarpsborg brannvesen hadde rykket ut til en leilighet i krysset Sverres gate/St. Marie gate i Sarpsborg sentrum etter å ha fått melding om mistenkelig røyklukt fra stedet.

Bare minutter senere kunne Øst politidistrikts operasjonssentral melde om at brannvesenet hadde full kontroll på stedet og at røyklukten kom som en følge av matlagning.

Sarpsborg Arbeiderblad fikk på stedet opplyst at en tørrkokt kjele hadde forårsaket røykutviklingen, og at døren inn til leiligheten måtte slås inn slik at brannmannskapene kom seg inn i leiligheten i andre etasje i bygningen.

Politiet og brannmannskapene fikk åpnet alle vinduene i leiligheten for å få luftet ut røyklukten.

Det er ikke meldt om at noen personer er skadet, og det er heller ikke opplyst om skadeomfanget på leiligheten.

Denne kjelen skal være årsaken til røykutviklingen i sentrumsleiligheten søndag ettermiddag.

Denne kjelen skal være årsaken til røykutviklingen i sentrumsleiligheten søndag ettermiddag. Foto:

Artikkeltags