Dødsulykke på E6 ved Solli

En motorsyklist omkom etter en kraftig kollisjon med midtdeleren i nordgående løp. Motorsykkelen har gått over og endt opp i motsatt kjøreretning.

En motorsyklist omkom etter en kraftig kollisjon med midtdeleren i nordgående løp. Motorsykkelen har gått over og endt opp i motsatt kjøreretning. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det har torsdag kveld skjedd en alvorlig MC-ulykke på E6 ved Solli

DEL

En motorsyklist har omkommet etter en alvorlig ulykke på E6.

– Føreren av motorsykkelen ble erklært død på stedet. Foreløpig har vi ingen sikker ID på avdøde, forteller operasjonsleder Martin Schie til SA.

Det skal bare være motorsykkelen som er innblandet i ulykken.

– Vi har foretatt avhør av vitner til ulykken. De forteller at motorsyklisten har kommet kjørende i nordgående felt. Han har ikke klart svingen på stedet og truffet midtdeleren. Ingen andre kjøretøy skal ha vært involvert, eller blitt truffet etter hendelsen.

Ulykken skjedde i nordgående løp mellom Solli-krysset og Missingmyr ved 17.30-tiden. Motorsykkelen har truffet midtdeleren og blitt slengt over i sørgående kjørebane.

Strekningen ble stengt for trafikk i begge retninger mellom Kalnes-krysset og Missingmyr like etter ulykken.

Kokken 19.45 melder politiet at veien er åpnet igjen, etter at Statens veivesen ulykkesgruppe har vært på stedet og foretatt sine undersøkelser. Politiet har også gjort sine undersøkelser på stedet

Politiet ber vitner til ulykken om å ta kontakt på telefon 02800.

Motorsykkelulykke på E6 ved Solli

Motorsykkelulykke på E6 ved Solli Foto:

Foto:

Det er lange køer ved ulykkesstedet i begge retninger torsdag kveld.

Det er lange køer ved ulykkesstedet i begge retninger torsdag kveld. Foto:

Artikkeltags