Mann i 50-årene kjørt til sykehus etter trafikkulykke

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

To biler er involvert i en trafikkulykke på 109-veien søndag ettermiddag. En mann i slutten av 50-årene ble kjørt til sykehus, mens en mann i 80-årene fikk sitt førerkort beslaglagt.

DEL

Det var ved 14.15-tiden politiet meldte om hendelsen som har skjedd ved Coop Ekstra ved Yven.

To biler var involvert i ulykken. Den ene bilen ble kjørt av en mann godt opp i 80-årene som kom kjørende på Ordfører Karlsens vei og skulle svinge ut på 109-veien, mens den andre bilen – som ble kjørt av en mann i slutten av 50-årene – kom kjørende på fylkesvei 109 i retning Fredrikstad da de to bilene smalt sammen i krysset.

– Ikke overholdt vikeplikt

Alle nødetater rykket straks ut til stedet.

Det ble først meldt at en person, mannen i slutten av 50-årene, var alvorlig skadet. Etterpå ble dette nedjustert til moderat skadet. Mannen ble kjørt til sykehuset på Kalnes for undersøkelser og behandling, mens mannen i 80-årene ble kjørt til legevakta for undersøkelse. Begge de to mennene er hjemmehørende i Sarpsborg-distriktet.

Politiet forteller følgende om hendelsesforløpet; 

Bil med person som er kjørt til sykehus kom fra retning Sarpsborg. Motpart kom fra sidevei. Antatt årsak; ikke overholdt vikeplikt.

Beslagla førerkortet

SAs fotograf på stedet opplyser at trafikken glir greit forbi ulykkesstedet, og at de to involverte bilene er plassert i avkjøringsfeltet på 109-veien i påvente av bergingsbil.

Operasjonsleder Terje Marstad i Østfold-politiet, opplyser til Sarpsborg Arbeiderblad søndag ettermiddag at førerkortet til bilføreren i 80-årene er beslaglagt fordi han ikke har overholdt vikeplikten han hadde for bilen som kom kjørende på 109-veien.

Det ble omfattende materielle skader på begge bilene som var involvert i ulykken søndag ettermiddag.

En mann i 80-årene ble sendt til sykehus etter en kollisjon mellom to biler i krysset fylkesvei 109/Ordfører Karlsens vei ved Copp Extra på Yven søndag ettermiddag.

En mann i 80-årene ble sendt til sykehus etter en kollisjon mellom to biler i krysset fylkesvei 109/Ordfører Karlsens vei ved Copp Extra på Yven søndag ettermiddag. Foto:

Artikkeltags