Etterlyser vitner etter slagsmål på Greåker

SLÅSSING: Slagsmålet skjedde ved 109-senteret fredag 8. mars.

SLÅSSING: Slagsmålet skjedde ved 109-senteret fredag 8. mars.

Fredag 8. mars barket to karer sammen i et slagsmål utenfor 109-senteret på Greåker. Slagsmålet fortsatte siden inne i bygningen.

DEL

Slåssingen skjedde midt på lyse dagen ved 14.30-tiden den aktuelle fredagen. Ingen av de to involverte skal ha pådratt seg alvorlige skader. Men politiet er like fullt interessert i få kontakt med vitner til tumultene utenfor- og inne på 109-senteret på Greåker.

Begynte ute

– Vi antar det er en del folk som kan ha fått meg seg noe av det som skjedde. Disse vil vi gjerne komme i kontakt med. Slagsmålet startet altså på utsiden av senteret som blant annet huser en stor matvarebutikk, sier politiførstebetjent Niels Lund til Sarpsborg Arbeiderblad.

VITNER: Politiførstebetjent Niels Lund ønsker å komme i kontakt med vitner til et slagsmål ved 109-senteret på Greåker 8. mars.

VITNER: Politiførstebetjent Niels Lund ønsker å komme i kontakt med vitner til et slagsmål ved 109-senteret på Greåker 8. mars. Foto:

Ved legekontor

Etter å ha dæljet løs på hverandre utenfor senteret fortsatte slåssingen inne i andre etasje på 109-senteret.

– Den delen av av slagsmålet foregikk på utesiden av et legekontor. Også her regner vi med at det finnes noen som så det som skjedde. Vi er takknemlige om disse tar kontakt med politiet i Sarpsborg, avslutter Niels Lund.

Artikkeltags