Denne kan bli din for 13 millioner kroner

FLOTT BELIGGENHET: Beliggenheten til hytta som er til salgs på Ørnekuppa vil garantert friste potensielle hyttekjøpere.

FLOTT BELIGGENHET: Beliggenheten til hytta som er til salgs på Ørnekuppa vil garantert friste potensielle hyttekjøpere. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Frode Eriksen har igjen fått i oppdrag å selge en millionhytte på Karlsøya.

DEL

Foreløpig ligger det bare fem hytter til salgs i Sarpsborg. En av dem skiller seg vesentlig ut prismessig.

SMÅBARNSFAMILIER: Hytta er perfekt for familier med små barn, siden eiendommen har egen strandlinje, mener megler Frode Eriksen.

SMÅBARNSFAMILIER: Hytta er perfekt for familier med små barn, siden eiendommen har egen strandlinje, mener megler Frode Eriksen. Foto:

For 13 millioner kan du sikre deg en hytte med egen strandlinje på Ørnekuppa på Karlsøya.

- Denne hytta har rett og slett en fantastisk beliggenhet. Tidligere har vi solgt dyre hytter i området med dypvannsbrygger og svaberg. Men denne har en egen sandstrand, som er perfekt for familier med små barn, konstaterer eiendomsmegler Eriksen i Aktiv Sarpsborg.

Har hatt tre visninger

Selve hytta har et bruttoareal på 83 kvadratmeter. I tillegg er det to uthus på eiendommen. Tomten er på 2,3 mål.

Megleren har allerede holdt tre privatvisninger på Ørnekuppa, og har avtalt ytterligere en visning. Han er optimistisk med tanke på å lande et salg.

- Interessen er absolutt der. Dessverre legger et litt dårlig vær en demper på kjøpslysten, men det kommer seg. Det er i hvert fall rett tid å legge ut hytter for salg nå, sier Eriksen til SA, som samtidig røper at ytterligere to millionhytter kommer for salg i Skjebergkilen i løpet av kort tid.

- Begge disse vil ha en pris på rundt 10 millioner kroner, røper han.

UTSIKTEN: Slik ser utsikten ut gjennom vinduet på hytta.

UTSIKTEN: Slik ser utsikten ut gjennom vinduet på hytta. Foto:

Solgte for 12,5 millioner kroner

Det er altså ikke første gang Eriksen har fått oppdraget med å selge dyre hytter. Ved utgangen av fjoråret solgte han en hytte med panoramautsikt på Søndre Karlsøy til 12,5 millioner kroner.

- Vi gleder oss til å feriere på den flotte hytta i vakre omgivelser, sa den nye eieren, Jørgen Evensen, til Sarpsborg Arbeiderblad, i desember i fjor.

Artikkeltags