Voldsdømt Ullersmo-rømling pågrepet i Italia

Det var under et legebesøk på Akershus universitetssykehus på Lørenskog at den voldsdømte mannen så sitt snitt til å rømme. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Det var under et legebesøk på Akershus universitetssykehus på Lørenskog at den voldsdømte mannen så sitt snitt til å rømme. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Den 51 år gamle voldsdømte mannen som rømte under et besøk på Akershus universitetssykehus for to uker siden, er pågrepet i Italia, opplyser politiet.

DEL

Mannen ble i lagmannsretten i høst dømt til sju års fengsel for familievold.

– 51-åringen som ble etterlyst av politiet 16. november, ble mandag kveld pågrepet i Italia. Dette som en følge av godt politiarbeid av Øst politidistrikt, Kripos og utenlandske politimyndigheter, sier politiadvokat Sindre Stave i en pressemelding

Mannen ble fulgt av to fengselsbetjenter til en legesjekk på Akershus universitetssykehus tirsdag 8. november, da han stakk av.

– Han satt fengslet ved Ullersmo fengsel og var til framstilling på Ahus. Klokken 5.30 hoppet han ut av et vindu og stakk av fra sykehuset, selv om to fengselsbetjenter fulgte ham til framstillingen, fortalte lensmann Svein Engen i Aurskog– Høland til Romerikes Blad samme dag. 

Artikkeltags