Aktiv kriminell gjenganger (38) fengslet i fire uker

Den 38 år gamle kriminelle gjengangeren har vært svært aktiv denne sommeren. Nå fikk politiet nok og begjærte ham varetektsfengslet.

DEL

Den flere ganger tidligere domfelte 38-åringen har blitt pågrepet flere ganger i sommer i forbindelse med en rekke straffbare forhold, som vinnings- og narkotikaforbrytelser.

Han ble blant annet pågrepet sammen med en annen kriminell gjenganger i forbindelse med noen båttyverier i Skjebergkilen.

For noen dager siden ble han på nytt pågrepet i forbindelse med flere straffbare forhold, og nå mente politiet at han var så aktiv at det var grunnlag for å varetektsfengsle ham.

– Han ble begjært varetektsfengslet med bakgrunn i gjentakelsesfaren, opplyser politibetjent Terje Bøe i Sarpsborg-politiet til Sarpsborg Arbeiderblad mandag formiddag.

Etter planen skulle 38-åringen ha møtt i fengslingsmøte i Sarpsborg tingrett mandag morgen, men i stedet samtykket han til fengsling.

– Han har samtykket til å sitte fire uker i varetekt, opplyser hans forsvarer, advokat Harald Otterstad til Sarpsborg Arbeiderblad.

Artikkeltags