Har ingen mistenkte etter overfallsran

Det var ved 22-tiden tirsdag kveld en 21 år gammel kvinne ble overfalt bakfra, slått bevisstløs og deretter ranet på strekningen mellom Sarpsborg jernbanestasjon og undergangen ned mot Glengshølen. Ingen er så langt pågrepet for det brutale overfallsranet.

Det var ved 22-tiden tirsdag kveld en 21 år gammel kvinne ble overfalt bakfra, slått bevisstløs og deretter ranet på strekningen mellom Sarpsborg jernbanestasjon og undergangen ned mot Glengshølen. Ingen er så langt pågrepet for det brutale overfallsranet. Foto:

Politiet er svært interessert i tips og opplysninger om overfallsranet av en kvinne ved jernbanestasjonen for en uke siden.

DEL

Det var ved 22-tiden tirsdag 4. september at en 21 år gammel kvinne ble slått ned bakfra i området mellom jernbanestasjonen og undergangen ned til Glengshølen etter å ha gått av toget ved Sarpsborg jernbanestasjon noen minutter i forveien.

Mistet bevisstheten

Volden kvinnen ble utsatt for førte til bevisstløshet, og den eller de som sto bak stjal deretter en pengesum og bankkort fra kvinnen, som fikk meldt ifra til politiet om hendelsen da hun kom til bevissthet.

Politiet iverksatte en storstilt etterforskning av den brutale overfallsranet, og gikk blant annet i gang med en rundspørring i det aktuelle området. Politiet gikk også ut og etterlyste tips og at de ønsket å komme i kontakt med personer som kan ha gjort observasjoner som kan settes i sammenheng med ranet.

Men til tross flere tips og opplysninger fra publikum, har politiet fortsatt ingen mistenkte i saken.

– Vi har den siste uken fått inn og sjekket opp flere tips, men vi har så langt ingen mistenkte i saken, sier politiførstebetjent Niels Lund i Sarpsborg-politiet til Sarpsborg Arbeiderblad tirsdag ettermiddag.

Slått ned bakfra

Det var rundt klokka 22.00 tirsdag kveld i forrige uke som den 21 år gamle kvinnen ble angrepet bakfra av en for henne ukjent gjerningsmann. Gjerningsmannen skal ha slått kvinnen i bakhodet/nakken med en sånn kraft at hun mistet bevisstheten. Mens hun var bevisstløs ranet gjerningsmannen til seg en mindre pengesum og et bankkort. Etter hvert kom den 21 år gamle kvinnen til seg selv, og fikk varslet politiet om hva som hadde skjedd.

Hun ble til alt hell ikke alvorlig skadet i forbindelse med overfallet, men fikk en rift i nakken.

– Vi etterforsker fortsatt denne saken for fullt, sier Lund i Sarpsborg-politiet.

Artikkeltags