Ruset bilfører krasjet i to biler før han selv havnet i grøfta

Artikkelen er over 1 år gammel

Den førerkortløse sarpingen i 30-årene smalt inn i to biler før han selv havnet i grøfta på Brusemyrtoppen nå i ettermiddag.

DEL

Øst politidistrikt melder at de onsdag ettermiddag at klokka 15.44 pågrep en Sarpsborg-mann i 30-årene som er mistenkt for å ha kjørt bil i ruset tilstand.

Smalt inn i to biler

Ifølge politiet hadde bilen han kjørte først kjørt inn i en bil i Granskrysset i Sarpsborg sentrum, men bare fortsatt ferden videre. Noen minutter senere kjørte han inn i en annen bil ved Esso-stasjonen på Hafslund, også da uten å stoppe. Bilferden fikk imidlertid en bråstans for hans vedkommende Brusemyrveien, der han selv havnet i grøfta med bilen.

Ikke meldt om personskader

Politiet opplyser at den mistenkte mannen i 30-årene blir framstilt for bevissikring og at politiet har opprettet sak på forholdet. Det hører også med til historien at mannen heller ikke har gyldig førerkort, slik at han må svare for en rekke forhold etter den hasardiøse kjøreturen i ettermiddag.

Det opplyses ikke fra politiets side noe om skadeomfanget på bilene som mannen skal ha krasjet med og det er ikke meldt om personskader.

Artikkeltags