Stjal minihjullaster fra byggeplass på Tindlund

En minihjullaster lik denne ble stjålet fra byggeplassen på Høla tirsdag kveld eller natt til onsdag. Politiet er svært interessert i tips og opplysninger som kan sette dem på sporet av tyven(e).

En minihjullaster lik denne ble stjålet fra byggeplassen på Høla tirsdag kveld eller natt til onsdag. Politiet er svært interessert i tips og opplysninger som kan sette dem på sporet av tyven(e). Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet er svært interessert i tips etter tyveri av en minihjullaster og diverse kostbart utstyr fra byggeplassen på Høla i løpet av natt til onsdag.

DEL

Tirsdag morgen fikk politiet melding om grovt tyveri fra verktøycontainere ved flerbrukshallen på Sandbakken. Her stjal tyven(e) håndverktøy for rundt 150.000 kroner i løpet av mandag kveld eller natt til tirsdag. Den samme kvelden eller natten ble det også stjålet håndverktøy for rundt 100.000 kroner fra slike containere i Moss.

Kostbart utstyr

Tirsdag kveld eller natt til onsdag slo tyver til igjen mot en lokal byggeplass. Denne gang var de byggeplassen på Høla på Tindlund som fikk besøk av personer med uærlige hensikter.

– Fra stedet er det stjålet en minihjullaster samt en skuffe til denne og en piggmaskin. Dette er svært kostbart utstyr. Tyveriet har skjedd i løpet av tirsdag kveld eller i løpet av natt til onsdag. Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha gjort observasjoner av mistenkelige personer eller biler eller mistenkelig aktivitet i dette området. Dersom det er noen som kan sitte på opplysninger som kan kaste lys over denne saken, er vi svært takknemlige dersom de tar kontakt med politiet, sier politiførstebetjent Terje Bøe i Sarpsborg-politiet til Sarpsborg Arbeiderblad.

Utsatt for flere tyverier

I tillegg til det grove tyveriet på Tindlund, etterforsker Sarpsborg-politiet også det grove tyveriet av verktøy på Sandbakken døgnet i forveien.

– Vi har hatt en del tyverier av verktøy og anleggsutstyr i Østfold i senere tid, og kan selvsagt ikke utelukke at det er en sammenheng mellom flere av disse tyveriene, sier Bøe.

Det er ikke første gang byggeplassen på Tindlund blir utsatt for tyveri av verktøy eller annet anleggsutstyr.

Artikkeltags