Stjal to biler og ramponerte dem

Politiførstebetjent Terje Bøe opplyser at den ene som er siktet for bilbrukstyveri, bilinnbrudd og skadeverk i romjula blir framstilt for varetektsfengsling.

Politiførstebetjent Terje Bøe opplyser at den ene som er siktet for bilbrukstyveri, bilinnbrudd og skadeverk i romjula blir framstilt for varetektsfengsling. Foto:

To menn i slutten av 30-årene ble sist tirsdag pågrepet og siket for biltyveri, bilinnbrudd og skadeverk.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

De to mennene, som begge bor i Råde, ble pågrepet tirsdag denne uka. De er begge siktet for tyveri av to biler, innbrudd i en firmabil og skadeverk.

Denne saken startet i tidsrommet mellom 25. og 27. desember. Da ble to biler stjålet fra et bilutleiefirma på Greåker. De to stjålne bilene ble noe senere funnet hensatt i Råde.

Omfattende skadeverk

– Begge bilene var utsatt for omfattende skadeverk, opplyser politiførstebetjent Terje Bøe i Sarpsborg-politiet til Sarpsborg Arbeiderblad.

Tidligere denne uka fikk politiet melding om at det i løpet av natt til 27. desember hadde vært innbrudd i en firmabil som sto parkert på Bjørnstad. Her ble det stjålet en rekke gjenstander.

Gjennom overvåkningsbilder fra stedet kom politiet på sporet av to kjenninger fra Råde. Disse ble altså pågrepet tirsdag denne uka.

Framstilles for fengsling

– Den ene av de siktede ble avhørt onsdag og har erkjent bilbrukstyveri, det grove tyveriet fra firmabilen og skadeverk. Han ble løslatt etter avhør, opplyser Terje Bøe.

Den andre som er siktet i saken har delvis erkjent det grove tyveriet fra firmabilen i et politiavhør han ga i dag, torsdag.

– Han blir nå framstilt for varetektsfengsling, sier Terje Bøe i Sarpsborg-politiet.

Artikkeltags